Om oss

Om Varnaveien Bilpleie & Service

Varnaveien Bilpleie & Service A/S ble etablert i 1990 av Jan Edvardsen. 1. april 1998 overtok dagens eiere Richard Anker-Jensen og faren Sverre Otto Jensen virksomheten. De første månedene var Richard alene i de 180 kvadratmeterne i Varnaveien 27, men i løpet av det første driftsåret var ytterligere to ansatte på plass.

Firmaet disponerte i starten 180 kvadratmeter i de to innerste garasjeportene i Varnaveien 27. Etter hvert som øvrige leietakere i bygget har flyttet ut så har Varnaveien Bilpleie & Service A/S fått muligheten til å utvide sine lokaler. Dette har gjort at de har kunnet bli værende på samme sted i alle år.

I 2004 overtok Richard Anker-Jensen og Sverre Otto Jensen eierskapet til halvparten av Varnaveien 27, og i 2013 kjøpte de resten av eiendommen. Nå disponerer Varnaveien Bilpleie & Service A/S halvparten av det 1300 kvadratmeter store bygget selv, mens resten er fylt med ti forskjellige leietakere. Eierne har også startet byggingen av et sidebygg som skal stå ferdig tidlig i 2018. Her vil Varnaveien Bilpleie & Service A/S utvide med ytterligere 350 kvadratmeter.

Varnaveien Bilpleie & Service A/S driver i dag med bilglass, bilelektro, alarm- og sporingssystemer for bil og båt, lakkbehandling (Drop Off), antiodørbehandling, dekkservice og mindre reparasjoner.

Av tjenestene som utføres er det kun bilglass man ikke har drevet med siden starten. Dette startet firmaet med i 2005 og utgjør nå cirka 15-20 prosent av virksomheten. Dekkvirksomheten utgjør cirka 30 prosent av omsetningen, mens resten av oppdragene er innen bilpleie inkludert lakkbehandling.

Cirka 40 prosent av kundene er privatpersoner. Resten er spredd på forskjellige oppdragsgivere som bilforetninger, politiet, ambulansetjenesten, forsikringsselskap og næringslivet ellers.

Varnaveien Bilpleie & Service A/S har i dag ni ansatte. I tillegg leies inn ytterligere to personer i høysesonger. Omsetningen vil i 2017 passere drøyt ti millioner kroner.

Varnaveien Bilpleie Moss Richard Anker Jensen

Richard Anker-Jensen

Daglig leder

Varnaveien Bilpleie Svein Otto Jensen

Svein Otto Jensen

Henning Andreas Sørby

Varnaveien Bilpleie Dan Lunde

Dan Lunde

Varnaveien Bilpleie John Marius Svengård

John Mariun Svendgård

Tomaz Strek Varnaveien Bilpleie MOss

Tomasz Syrek

Hung Van Co Varnaveien Bilpleie Moss

Hung Van Co

Johannes Ekeberg Varnaveien Bilpleie Moss

Johannes Ekeberg

OM VARNAVEIEN BILPLEIE

Varnaveien Bilpleie & Service ble etablert i 1990 og driver i dag med bilglass, bilelektro, alarmmontering for bil og båt, lakkbehandling (Drop Off), antiodørbehandling, dekkservice og mindre reparasjoner.

Vi er med i interesseorganisasjonen for bilpleiesentre i hele landet
 

KONTAKT OSS

Varnaveien Bilpleie & Service, 
Varnaveien 27, 
1526 Moss

Tel: 69 26 60 66
Mob: 907 46 416

 
Live Editor