DropOff lakkbehandling med 5 års glans garanti

Drop off: Det siste året har Varnaveien Bilpleie & Service i Moss, lakkbehandlet biler med den keramiske lakkbeskyttelsen Drop Off. En svensk upartisk undersøkelse viser at lakkbeskyttelsen varer flere hundre bilvask.

Varnaveien Bilpleie & Service har mange års erfaring med lakkbehandling. Det siste året har bilpleiefirmaet i City Syd benyttet seg av produktet Drop Off, som forsegler og beskytter lakken på bilen samtidig som glansen bevares i lang tid. En keramisk behandling som gjør at billakken tåler tøffere kjemiske og mekaniske påkjenninger. Og det beste er at en lakkbehandling har solid effekt i mange år.

Testet på 300 vask
– Det er ikke noe vi eller produsenten finner på. Det er det upartiske Statens Provningsanstalt i Sverige som har testet ut Drop Off. De har testet ut biler som er keramisk lakkbehandlet med alt fra 50 til 300 utendørs vask. Ved 300 vask var det fortsatt 70 prosent igjen av belegget, forteller Richard Anker-Jensen, eier av Varnaveien Bilpleie & Service, i Moss.

– Dersom man vasker bilen utendørs ofte, det vil si en gang i uka, så har man fortsatt 70 prosent effekt av Drop Off-behandlingen etter seks år. Altså atskillig lengre enn garantien på fem år som vi gir på glansen.

Drop Off i Østfold
Varnaveien Bilpleie & Service har etter mange år i bransjen opparbeidet seg en solid rutine. I fjor valgte de å erstatte den polymerbaserte lakkbehandlingen med keramisk lakkbehandling.

– Produktet Drop Off har vært på det norske markedet i to år, og for et år siden fikk vi eneretten på produktet i Østfold. Siden den gang har vi behandlet cirka 450 biler fra både privatpersoner og firmaer på denne måten. Dette er en pen økning i antall behandlinger sammenliknet med før. Stadig flere hører om produktet og metoden, og siden nærmeste Drop Off-behandlinger skjer i Drammen så betyr det at vi merker interessen. Det er riktignok andre som også har keramiske produkter, men vi er alene om Drop Off.

Tåler mye mer
Anker-Jensen forteller at en Drop Off-behandling ikke koster så mye mer enn en tradisjonell lakkbehandling.

– Tidligere tok vi 6200 kroner for lakkbehandling av en personbil i vanlig størrelse. Nå er prisen 6700 kroner og det er ikke mange hundrelappene mer enn en lakkbehandling med på langt nær samme effekt. Med Drop Off får kundene en lakkbehandling med fem års glansgaranti, men som varer enda lengre enn det. Etter den keramiske behandlingen tåler dessuten lakken atskillig sterkere kjemisk behandling og tøffere mekanisk påkjenning.

Tore Kubberød (tekst)

Jørn Mortensen (foto)

DropOff bilpleie MOss VArnaveien

Drop off lakkbeskyttelse

Drop Off lakkbeskyttelse eller lakkforsegling med unike egenskaperer. DropOff tåler alle typer avfetting bedre enn tidligere generasjoner voks eller polymerbasert lakkbeskyttelse. Blir bilen vasket regelmessig på en profesjonell måte, holder Drop off lakkebskyttelse i 5 år.

Drop Off og sportsbiler

DropOff keramisk lakkbeskyttelse blir brukt på fabrikk nye biler;

 • Ferrari
 • Bentley
 • Maserati
 • McLaren
  Og mange flere

DropOff karamisk lakkforsegling tåler mye bedre …

 • avfettingsmidler
 • veisalt
 • surt regn
 • uv-stråler
 • sollys
 • frost
 • fugleavføring

…enn tradisjonelle lakkbeskyttelse.

Drop off uten etterbehandling

DropOff keramisk lakkforsegling holder opptil 5 år uten kostbar etterbehandling. For å beholde garantien i 5 år, må bilen til kontrollvask 1 gang pr år..

OM VARNAVEIEN BILPLEIE

Varnaveien Bilpleie & Service ble etablert i 1990 og driver i dag med bilglass, bilelektro, alarmmontering for bil og båt, lakkbehandling (Drop Off), antiodørbehandling, dekkservice og mindre reparasjoner.

Vi er med i interesseorganisasjonen for bilpleiesentre i hele landet
 

KONTAKT OSS

Varnaveien Bilpleie & Service, 
Varnaveien 27, 
1526 Moss

Tel: 69 26 60 66
Mob: 907 46 416

 
Live Editor