Polering bil , bilpleie, Moss, Varnaveien Bilpleie

Bilpleie, viktig for verdien på bilen

Bilpleie: Billakken gir karosseriet en god beskyttelse mot rust, og bilen et pent utseende. Skitt, forurensning og asfaltstøv legger seg på lakken, gjør den matt og kan føre til overflatekorrosjon. Sol, vasking og kjemikalier tørker ut fettstoffene. Det gjør lakken sprø! Da gir steinsprut og overnevnte påkjenninger større skader.

For god bilpleie av billakken, anbefales det å rense og vokse bil lakken minimum to ganger pr. år , eller få behandlet bilen hos et bilpleiefirma som utfører langtidsbeskyttelse av lakken. I tillegg er jevnlig vask meget viktig. Foruten skitt, forurensning og asfaltstøv, veisalt etc, er fugleskitt og insekter blant lakkens fiender. Fugleskitt etser seg ned i lakken i løpet av kort tid, spesielt under bærtiden ,og kan gi varige etseskader i lakken selv om bilen er polert. Fulgleskitt fjernes lett med kaldtvann hvis den ikke har ligget på for lenge. Insekter består hovedsaklig av proteiner og blod, som er vanskelig å løse opp med vanlige kjemikalier. Tørker insektene inn i lakken, kan disse også gi varige skader. 

Med regelmessig vask og polering vil lakken holde seg glansfull år etter år!

Moss bilpleie polering vask

OM VARNAVEIEN BILPLEIE

Varnaveien Bilpleie & Service ble etablert i 1990 og driver i dag med bilglass, bilelektro, alarmmontering for bil og båt, lakkbehandling (Drop Off), antiodørbehandling, dekkservice og mindre reparasjoner.

Vi er med i interesseorganisasjonen for bilpleiesentre i hele landet
 

KONTAKT OSS

Varnaveien Bilpleie & Service, 
Varnaveien 27, 
1526 Moss

Tel: 69 26 60 66
Mob: 907 46 416

 
Live Editor